Atena

Alder: 2 år

Køn: Hun, Neutraliseret  

Vægt: 10 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr.

Skønne Atena blev fundet gående på gaden alene, træt og dehydreret. EN venlig sjæl stoppede heldigvis op og bragte hende i sikkerhed på internatet i Syd Spanien som vi samarbejder med.

Efter lidt tid på internatet er Atena kommet i en plejefamilie i Spanien, så vi kan lære hende bedre at kende. 

Atena elsker at komme ud i naturen og bruge sin næse. Hun går fint i snor og er nysgerrig når hun møder nye ting på sin vej. Hun er blevet introduceret for børn 5+ og der er gået rigtig fint, derudover er hun meget glad for menneske kontakt, og søger det selv. 

Hun er blevet testet med katte og dette er også gået rigtig godt. Hun har været glad for de andre hunde på internatet og hos plejefamilien. Hun vil gerne lege, og når hun gør det, kan der godt være lidt lyd på. 

Hun er en kærlig, aktiv og intelligent pige som har taget skiftet fra internatet og over til plejefamilien flot.

Atena søger en familie som er kærlig og aktiv, og som er klar på at hun fortsat har meget hun skal lære.  

Er du blevet forelsket i Atena og kan du give hende et godt hundeliv som elsket familiemedlem? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Inden afrejse til Danmark / i Danmark

 

Inden import til Danmark vil Atena være vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vaccinen mod rabies samt testet for Leishmania, Ehrlichia, Anaplasma, Babesia, Dirofilaria Immitis.

Derudover vil Atena inden import til Danmark få orme og loppekur samt EU pas og chip.

Du skal ved adoption selv oprette en udvidet sygeforsikring, som er et krav ved adoptionen igennem DFA.