Essential Foods

12 februar 2015

Giv mig 3 min. af din tid & så skal jeg ændre dit syn på hundefoder:

Kære læser, Kære medlem af DFA.
Mit navn er Christian Degner-Elsner og jeg har siden 1998 udviklet og solgt måltider til hunde.
I de første mange år i min tidligere virksomhed Oliver’s Petfood, og siden 2013 i mit meget personlige projekt ESSENTIAL FOODS.

ESSENTIAL FOODS handler om at omfavne min kærlighed for hunde, dyr og naturen. Og igennem en serie spektakulære måltider, er vi rigtigt godt i gang med dette.

Vores kunder oplever stort set alle at deres hunds velbefindende ændres ganske positivt ved et skifte – hvorfor er en længere historie, men vi arbejder bl.a. meget med at holde din hunds blodsukker-niveau stabilt over hele dagen igennem vores måltider. Det har en række meget fordelagtige virkninger.

Vi arbejder ihærdigt med at vores ingredienser har haft et godt liv, men pynter os ikke med lånte fjer. Vi har både fritgående, lam, hjort og and på programmet. Og vildtlevende laks.

Vi er ikke sat i verden kun for at tjene penge, men for at være med til at gøre verden til en bedre sted at være. Derfor donerer vi hvert år et stigende beløb til hunde, arbejdet med beskyttelse af truede og nødlidende dyr og den natur der omgiver os alle. I år sender vi kr. 150.000 af sted, men mit offentligt erklærede mål er kr.1 million HVERT år. Vi er således godt på vej.

DFA får glæde af disse donationer, da vi fra i år har valgt at inkluderer jer i vores Charity Program med kr. 10.000.

Så foder er ikke bare foder, og virksomheder er ikke bare virksomheder. Giv os muligheden for at vise dette – start med en pose på www.essentialfoods.dk og oplev magien, så kvitterer vi med velkomstrabat på kr. 100.

Tast 1million i gavekortsfeltet. (del endelig med andre hundevenner – jo flere der skifter – jo mere kan vi gøre).

Tak for din tid, og tak for din omtanke for dyrene igennem dit medlemskab af DFA.

Bedste hilsner, ESSENTIAL FOODS