Harley

Alder: 2 år

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt: 20 kg.

Befinder sig: Hos sin plejefamilie i Slagelse

Race: Podengo mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr.

Hvem er jeg?

Harley kommer fra Sydspanien, hvor han som hvalp blev fundet af internatet vi samarbejder med. Harley blev fundet sammen med sine søskende alene og forladt. Han blev adopteret af en familie i Danmark da han var hvalp, men søger desværre nu et nyt hjem – og det allersidste.

Harley bor i dag hos en plejefamilie i Slagelse, hvor han kan besøges, hvis DFA vurderer at man er et muligt match.

DFA har d. 5/11 sørget for at Harley er blevet opdateret med alle vaccinationer samt fået et sundhedstjek som er dokumenteret i sundhedsbog. Han er en sund og rask dreng.

Men hvem er denne skønne unge fyr? Harley er en smuk, blid, kærlig, aktiv og legesyg teenager!  Han er en social fyr når det kommer til unge/voksne mennesker og kan blive meget begejstret når der kommer besøg.

Harley er teenager med stor T, han ELSKER at lege med sit legetøj og med sin plejefamilie, give den gas i naturen, vise sine skills i at kunne stjæle skraldespanden eller mad som ligger lidt for tæt på kanten. Hans charme kan være svær at stå i mod 😉

Da Harley ikke har fået meget træning, skal man starte med basal træning specielt når det kommer til at kunne fokuserer og holde kontakten, finde ro, indkald, gå i snor m.m.

DFA havde arrangeret at Harley d. 11/10 besøgte adfærdsbehandleren Annette Quist, specielt med henblik på hvordan Harley omgås andre hunde. Harley kender ikke helt spillereglerne i hundeverden, og skal derfor socialiseres på ny med andre hunde. Hvis vi vurderer at du/i kan være et match til Harley, har Annette Quist tilbudt en telefonisk samtale omkring hvordan dette gribes bedst an samt hendes observationer.

Harley er god til at køre i bil, er renlig hos plejefamilien og har været god til at være alene et par timer.

Vi søger en kærlig og aktiv familie som KUN gør brug af positiv træning, har hundeerfaring, bor udenfor byen i hus med 100% indhegnet have og som toldmodighed samt tid til en teenager i huset. Harley kan på nuværende tidspunkt ikke være løs da hans jagt instinkt hurtigt tager over, og vi forventer at man er ekstra opmærksom på dette.

Harley formidles ikke til et hjem hvor der er børn under 13 år. Harley bliver utryg omkring små børn, og vi ønsker at der er fokus og ro til ham.

Gåture i naturen som f.eks. i skoven og stranden, hvor han rigtig kan bruge sin næse, finde pinde, grave huller, rulle sig i græsset, løbe efter fugle osv. er også et kæmpe hit hos den unge fyr.

Er du ligeså forelsket i charmøren Harley som vi er, er du klar på at han stadig skal lære meget i denne store verden og er en teenager med krudt bagi?

 send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Inden afrejse 

Adoptionsgebyret er på 3500 kr. og dækker de omkostninger der i forbindelse med hans omformidling som adfærds-vurdering, opdatering af vaccinationer, foder osv.  

Ved import til Danmark blev Harley vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og fik vaccinen mod rabies samt testet for Leishmania, Ehrlichia, Anaplasma, Babesia, Dirofilaria Immitis og giardia. 

Derudover fik Harley inden import til Danmark orme og loppekur samt EU pas og chip. 

Du skal ved adoption selv oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptionen igennem DFA.

Adoptionsgebyret dækker bl.a.

N
Vaccinationer
N
Sundhedstjek
N
Tests
N
Chip
N
Rejse
N
EU-Pas