Overdragelse af dit nye familiemedlem

Overdragelse af dit nye familiemedlem

Overdragelsen af dit nye familiemedlem vil ske i Kastrup lufthavn, når hunden lander. Det er som udgangspunkt altid en fra DFA teamet som rejser ned og ledsager hundene til Danmark. Det er forskelligt hvilke tidspunkter vi lander i Danmark med hundene, nogle gange er det middag, andre gange aften og en sjælden gang i ny og næ først på natten (Dette prøver vi dog altid at undgå).  

Grundet COVID-19 er det desværre meget kompliceret at flyve. Derfor anvender vi under COVID-19 i stedet transport over land. Transporten fra Spanien til Danmark foretages af professionelle kæledyrsfirmaer der er EU godkendt, og som har styr på alle importregler samt hundenes velbefindende undervejs.

Vi samarbejder med to kæledyrs firmaer, et spansk firma samt et engelsk. Mødestedet hvor overdragelsen vil ske/ hvor transporteren ankommer til kan varier lidt, dog er det altid på Sjælland. Uanset om vores hunde rejser med fly eller transporteres over land, er de altid “vågne” og ikke bedøvet! 

Når du har adopteret en hund, vil du blive tilføjet i en WhatsApp gruppe. I denne gruppe vil de andre adoptanter, som også skal modtage deres nye familiemedlem samtidig med dig være i samt DFA’s formidlere Ida Lind og Mette Pabijan. Vi bruger gruppen til at kunne opdaterer alle samtidig, men også til at besvare eventuelle spørgsmål. Det vil også være her du får opdateringer når hundens rejse til Danmark begynder. 

Dit nye familiemedlem har været på en lang rejse til Danmark den kan derfor være træt, forvirret, bange og stresset, forvent derfor ikke at hunden springer i armene på dig. Husk at gå ned i hundens højde når du modtager den og tag det stille og roligt. DFA er tilstede og hjælper alle adoptanter og snuder så i bliver sendt godt hjem sammen.     

Til sidst inden i tager hjem sammen med jeres nye familiemedlem kommer vi rundt og deler deres pas ud og viser jer de vigtigste informationer som f.eks. skal bruges til Sygeforsikringen og DHR.   

Selve overdragelsen tager alt fra 30 min. til 1,5 time uden ventetiden forinden. 

 

Det er et krav at du medbringer følgende: 

– Sele  (No Escape sele)

– Retriever Line 

– Almindelig snor Max. 2,5 meter (IKKE FlexiLine)

– Halsbånd med navneskilt 

 

Obs! Da vi oplever at det kan være svært at finde No Escape seler samt købe de rigtige størrelser, har vi valgt at DFA køber nedenstående og medbringer det på overdragelsesdagen. Derfor skal der udover adoptionsgebyret betales 330 kr. ved adoption. 

– Sele: No Escape 

– Retrieverline 

– Almindelig snor  

 

Vi anbefaler herudover at du medbringer:

– Skål samt vand 

– Håndklæde/Lille tæppe

– Vådservietter 

– Kogt kylling skåret i SMÅ stykker som godbidder