Bimbo

Alder: 1 år

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt: Mellem 

Befinder sig: Spanien

Race: Podenco Mix.

Adoptionsgebyr: 3500 kr.

Charmøren Bimbo blev fundet gående på gaden alene, træt og meget tynd. Han var forvirret og søgte menneske kontakt. Internatet i Syd Spanien som vi samarbejder med har en kontakt i området hvor han gik og de tog ham ind i pleje og sikkerhed indtil han var fuldt vaccineret og frisk til at komme på internatet.

Bimbo er en kærlig og social fyr med mennesker. Han er blevet introduceret til børn 5+ det er gået fint, han vil meget gerne lege og nusses. Derudover er han blevet testet med kat, og dette er ikke et match, da han jager dem. 

Han elsker at komme ud og opleve verden, og er der vand eller mudder er det ikke en forhindring, men en bonus, hvis du spørger Bimbo.  

Han er hurtig til at lære nye kommandoer og vil meget gerne lære nye ting.

Bimbo kan med de fleste hunde, dog kan der være en udfordring med høj energiske hanhunde, dette arbejdes der nu stille og roligt på. Derudover kan han ikke lide at være bundet, han bliver nervøs og bange.   

Han er en kærlig, høj aktiv og intelligent dreng som har taget processen flot!

Bimbo søger en familie som er kærlig, har kendskab til positiv træning, er aktive, og som er klar på at han fortsat har meget han skal lære. Vi drømmer om et hjem til Bimbo med lidt højt til loftet samt erfaring med aktive hunderacer.   

Er du blevet vild med teenageren Bimbo og kan du give ham et godt hundeliv som elsket familiemedlem? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Inden afrejse til Danmark / i Danmark

 

Inden import til Danmark vil Bimbo være vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vaccinen mod rabies samt testet for Leishmania, Ehrlichia, Anaplasma, Babesia, Dirofilaria Immitis.

Derudover vil Bimbo inden import til Danmark få orme og loppekur samt EU pas og chip.

Du skal ved adoption selv oprette en udvidet sygeforsikring, som er et krav ved adoptionen igennem DFA.