Yeray 

Navn: Yeray 

Født:  1/2 2020   

Køn: Han, Neutraliseret

Forventet slutvægt:  ca. 15-18 kg. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Galgo/Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Mette P.

Yeray som er et skønt podengo/galgo mix blev fundet liggende alene i vejkanten i Granada området sammen med hans to søskende af en security vagt. Vagten kørte dem heldigvis i sikkerhed på internatet i Syd-Spanien som vi samarbejder med. 

Yeray startede med at bo hos en plejefamilie/en af de frivillige på internatet. Desværre kunne de kun havde ham i et par uger. Han bor derfor nu på internatet, og dette påvirker ham desværre negativt. Han er begyndt at blive mere tilbageholden og nervøs anlagt. 

Yeray er en blid og god fyr! Han elskede at lege med plejefamiliens anden hund og knyttede hurtigt et godt bånd til plejefamilien. Han er en aktiv fyr udenfor, men en rigtig putte trold indenfor når han er tryg. 

Han elsker at løbe stærkt i trygge rammer og er god til at gå i snor i områder hvor der ikke sker for meget. Verden er stadig stor og kan være skræmmende til tider for Yeray. 

Han har derfor brug for en god og kærlig samt hunde erfaren familie som kan vise ham vejen frem. Yeray formidles ikke til lejlighed eller til storbyen. Det vil kun være et plus, hvis der er en velafbalanceret hund i forvejen som kan støtte ham. 

Læs gerne mere om de to racer han er et mix af, inden du kontakter os. Begge racer tilhører myndefamilien. 

Er du ligeså vild med denne skønne fyr som vi er og kan du tilbyde ham et godt liv, hvor han ikke bliver efterladt? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

 

Yeray vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Yeray vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.