Information om Yena

Navn:                        Yena     
Køn:                          Hun
Født:                         1/1 2017
Neutraliseret:          Ja 
Vægt:                        Ca. 10 kg. 
Formidlingsgebyr:  3500 kr.
Befinder sig:            Portugal, Bianca Internatet
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

Hvem er uldtotten Yena og hvilket hjem søger hun:

Søde Yena har ikke haft den nemmeste start på livet. Hun blev fundet med et reb om halsen, som var begyndt at voksne ind i hendes hud, da det havde gnavet hende i lang tid. Hun blev heldigvis fundet af en frivillig som arbejder på Bianca internatet i Portugal og bragt dertil, hvor hun kunne begynde sin behandling og være i sikkerhed. Yena bor i dag på internatet og har været der i snart 1 år. 

Vi forstår slet ikke, at der ikke er nogle som er faldet for hende endnu.

Yena er en tillidsfuld og glad hundepige på ca. 10 kg. Hun bor sammen med 8 andre hunde i hendes kennel på internatet og dette klarer hun rigtig fint. Hun er ikke en vildbasse, men kan være opmærksom på vildt i naturen på gåtur. 

Hun elsker godbidder, nus, kontakten med mennesker og ikke mindst en god gåtur. 

Yena er fra Januar 2017 og er neutraliseret. 

Vi kender ikke til hendes fortid eller hendes forældre, men vi vil gætte på at der er noget Podengo og muligvis lidt terrier i hende. 

Er du ligeså vild med Yena, som vi er? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk med lidt om dig/ jer samt meget gerne et telefonnummer. 

 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.