Viva

Navn: Viva

Alder: 7-8 år

Køn: Hun, Neutraliseret

Befinder sig: Spanien

Vægt: Ca. 18 kg.

Adoptionsgebyr: 2500 kr.

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Mette P. 

 

 

Søde Viva blev reddet fra forfærdelige omgivelser i Spanien (En af hendes video’er er fra da hund blev reddet). Viva boede på blot 4 m2 i omkring 6 mdr. – hun stod i sit egen afføring/tis og var meget bange! Vand og mad har der ikke været meget af heller i denne periode. Heldigvis blev hun reddet af internatet vi samarbejder med i Spanien. Da Viva var en skræmt pige som krævede dét ekstra kom hun i pleje hos et par der arbejder på internatet. Her vil hun blive boende indtil det helt rette hjem er fundet. 

Viva er en fantastisk pige, som har gjort store fremskridt hos plejefamilien, hun er nu blevet vurderet klar til at kunne finde sig sin helt egen tålmodige og kærlige familie. 

Viva vil specielt i starten kræve noget ekstra, da hun vil skulle havde god tid til at falde til og blive helt tryg ved en ny familie. 

Hun er en meget kærlig overfor sin plejefamilie og kommer godt ud af det med deres egne hunde samt andre plejehund. Derudover er hun også begyndt at slappe mere af, når hun er alene hjemme. I starten blev hun meget angst når plejefamilien gik. Dette trænes stadig, og en ny familie skal forvente at starte forfra med dette. 

 På trods af at Viva er en pige på 7-8 år og har haft en hård fortid, er hun begyndt at finde sin legesyge side frem samt tager bedre og bedre imod nye ting. Selv en gåtur i snor er nu et hit i rolige omgivelser!

Der er stadig mange af hveragens basale ting som Viva skal vænne sig til, men vi er ikke i tvivl om at hun i de rette rammer vil blomstre endnu mere! 

Viva formidles IKKE til familier med børn under 12 år samt til lejlighed og storbyen. Det er et stort plus hvis du har kendskab til hunde med udfordringer som tilbageholdenhed i forvejen og har en rolig samt balanceret hund i forvejen som hun kan støtte sig op ad. 

Kunne den smukke Viva være noget for dig/jer, og er du/i klar til at give hende nogen gode år som hun i den grad fortjener? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.