Vaks

Navn: Vaks

Født: Maj 2014

Køn: Han, Neutraliseret 

Vægt: Ca. 10 kilo

Kan besøges i: Holbæk hos hans plejefamilie 

Adoptionsgebyr: 2000 kr.

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Søde Vaks som lige er rundet 5 år og vejer ca. 12 kg., søger sit allersidste hjem. Vaks er oprindeligt fra Grækenland, men har boet i Danmark siden han var blot 4 mdr.

Vaks er desværre til omformidling efter nogle turbulente måneder. Han har nu været i DFA’s varetægt i en månedstid, hvor vi har haft mulighed for at lære ham godt at kende. Vi vurderer at han nu er klar til at finde sit allersidste hjem.

Vaks er en pelset lille fyr, som elsker nus og kontakten med sin ejer. En lækker godbid siger han heller ikke nej til, han er blevet meget forkælet i sit første hjem og er derfor lidt overvægtig. Vaks har allerede tabt sig lidt, men mangler 1-2 kg. Mere for at være helt i topform. Han er en velopdragen fyr når det kommer til at gå i snor og elsker en god rulletur i græsset. Derudover er vaks heller ikke bleg for at vise sin glæde ved at give et charmerende smil med tænderne, dette er slet ikke til at stå for.

Vaks har to udfordringer, som det er vigtigt, at man kan affinde sig med. Vaks kan ikke med andre hunde, de kan godt få et gø med på vejen, dog ignorerer han dem i de fleste tilfælde, så længe de ikke passerer hans tryghedsgrænse. Derudover kan Vaks heller ikke med børn, da han bliver utryg i mødet med dem. 
Vaks kan efter samtale mødes nær Holbæk på Sjælland, hvis vi vurderer at det kunne være et match.

Vi søger et hjem til Vaks som er i rolige omgivelser, hvor der er erfaring med at havde hund og brugen af positiv træning. Det er meget vigtigt for os at finde et hjem, som kan tilbyde stabile/rolige rammer samt en ejer der er selvsikker og kan gå i front.

Hvis du vil vide mere om skønne Vaks, så send en mail til os på adoption@dfas.dk med lidt om dig/jer samt gerne et telefonnummer så vi kan tage en uforpligtende snak.

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.