Navn:

Født: 01.05.2019

Køn: Han, Neutraliseret

Forventet Vægt: Ca. 15 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Lille Setter Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Lille Tú blev fundet d. 4/12 2019 gående helt alene oppe i en af de små bjergbyer. Han var til den tynde side, dog ikke noget kritisk. Hans pels var lidt forsømt og han savnede kærlighed! Da det bliver meget koldt om natten i Spanien om vinteren  og da Tú ikke er ældre er det ikke sikkert at han havde klaret sig på egen hånd.  

Tú blev derfor bragt til internatet i Spanien, en af de frivillige valgte at tage ham i pleje. Her bor han nu i sikkerhed og nyder tilværelsen! 

Tú er en meget glad og tillidsfuld fyr, som går godt i spænd med de andre hunde han bor sammen med i hans plejefamilie. Han er legesyg og nysgerrig. Plejefamilien er igang med at lære ham at gå i snor, det syntes Tú er noget underligt noget, men han bliver stille og roligt bedre og bedre. 

Tú er et charmerende lille Setter mix som forventes at blive ca. 15 kg. 

Tú er en skøn aktiv unghund. Han vil elske nogle gode lange gåture i skoven, hygge på sofaen, kram, søge opgaver i naturen og ikke mindst en masse lækre godbidder! 

Kan du give Tú et godt hundeliv uden flere svigt, og er du klar på at han som udgangspunkt skal lære alle hverdagens basale ting? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Eric vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia m.m. (Læs mere i menupunktet “Adoption”) 

Eric vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.