Tony

Navn: Tony

Født: Midt August 2019

Køn: Han

Forventet slutvægt: 25-30 kg. – Mellem/Stor

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Sødeste Tony som er et Mastin Mix og forventes at blive en mellem til Stor hund blev fundet i en af de underjordiske containere i Spanien. 

Et ægtepar var ude at gå da de pludseligt kunne høre de små skrig under jorden. Det krævede værktøj at komme derned og parret skyndte sig derfor hjem efter det, derudover ringede de til internatet som DFA samarbejder med. 

Desværre skete der det som ikke måtte ske! Da parret kom tilbage var skraldemændende i gang med at tømme containerne. Det lykkedes dem kun at redde to af hvalpene, resten var allerede blevet dræbt i maskinen.  De blev vurderet til kun at være 5 dage gamle! 

Tony og hans søster at derfor blevet flasket op og bor i sikkerhed hos en god plejefamilie lidt udenfor Malaga. De er sunde og raske samt ikke mindst legesyge og glade!  De er knap 2 mdr. nu og udvikler sig hele tiden! 

Tony er som hvalpe er flest, og vil stadig skulle lære en masse når han får et hjem. Vi kan slet ikke forså at han endnu ikke har fået et hjem. 

Har du mod på at give Tony et godt hundeliv og har du tålmodigheden til at han skal lære hverdagens basale ting? 

Så send en mail med lidt om dig selv, dine rammer samt gerne et telefonnummer til adoption@dfas.dk  

Video: https://youtu.be/ZmHE8cg2Xu0

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.