Tomillo

Navn: Tomillo

Født:  ca. 14/4 2017   

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt:  ca. 25 kg. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Galgo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P.

Internatet vi samarbejder med i Sydspanien blev kontaktet af en jæger, som ikke længere ønskede sine 4 galgo’er. Hvis internatet ikke kom og hentede dem ville de blive skudt. 

Internatet skyndte sig afsted og fik hentet alle og bragt dem i sikkerhed på internatet. Selvom Tomillo ikke har fået meget kærlighed i sit liv, har han heldigvis tillid til mennesker.  

Tomillo er en charmerende langbenet fyr! Han ELSKER at løbe stærkt med sine hundevenner, blive nusset og er en rigtig charmetrold. 

Da Tomillo er et galgo mix elsker han at løbe, og er en rigtig hurtig fyr. Det er et behov for ham at kunne komme ud og give den gas i indhegnede arealer – men  ellers er han en rolig og kælen fyr indenfor. Han er god med de andre hunde på internatet, både hunner og hanner. 

Tomillo drømmer om et hjem med en have (indhegnet) hvor man kan sole sig om sommeren samt med natur tæt på, så han kan komme på nogle gode gåture hver dag. Du skal være klar på at Tomillo som udgangspunkt skal lære alle hverdagens basale ting.

Han har været i en plejefamilie i Spanien, for at han fik et kendskab til et hjem samt at vi bedre kunne vurderer ham. Plejefamilien som havde ham i nogle måneder syntes at det gik rigtig godt, han var glad for roen og ikke mindst alt opmærksomheden og gåturene. 

Læs mere om Galgoen inden du kontakter os. 

Er du ligeså vild med denne skønne fyr som vi er, og kan du tilbyde ham et godt liv, hvor han ikke vil blive svigtet igen? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Tomillo vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Tomillo vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.