Tobias

Navn: Tobias

Alder: 5 år 

Køn: Han, Neutraliseret  

Vægt: Ca. 10 kg.

Kan besøges hos hans familie i: Frederikssund

Adoptionsgebyr: 2500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Sundheds-tjek lavet: D. 08.08 2019

Vacciner:  Er Opdateret D. 08.08.2019

Skønne Tobias på 5 år, som kommer fra Skiathos i Grækenland, søger desværre et nyt hjem. Det er ikke med familiens gode vilje, at Tobias skal skifte hjem, men grundet familieforøgelse er det ikke længere de bedste rammer for Tobias at bo i.

Tobias er en stille og rolig hund i dagligdagen, og nyder når alt er som det plejer og at være sammen med hans familie. Men selvom han er en stille og rolig fyr inde, er der gang i ham når han er udenfor og syntes det er en fest at lege tag fat med sin familie. Tobias har ikke problemer med at være alene hjemme i nuværende hjem, og er fin med andre hunde. Hvordan han er med Kat vides ikke.  

Når Tobias møder fremmede hunde, vil han gerne hilse og så videre på sin gåtur. Tobias bor i dag med en anden hunhund, som han altid har haft et rigtig godt forhold til. Derudover er han en meget madglad fyr, så der skal passes lidt på vægten. Han er i dag lige som han skal være.

Tobias er tilbageholdende overfor fremmede mennesker, og ignorer dem for det meste. Han kan godt give et gø eller to når der kommer fremmede på besøg, men derefter vil han helst ligge ude i haven eller i sin kurv. Dette skal respekteres, så Tobias’s grænser ikke bliver overskredet. Han er en hund som åbner op når han er klar.

Der skal tages hensyn til at Tobias ikke er god til uforudsete bevægelser og mindre børn, dog er han god til større børn som han kender og tryg ved. Tobias leger fx rigtig fint med familiens nevø på 7 år. 

Kunne Tobias være dit nye familiemedlem og har du nogle rammer som kunne passe til ham?  

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk så kan vi snakke meget mere om denne skønne fyr.  

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.