Information om Tina

Navn:                        Tina   
Køn:                          Hun
Født:                         20/9 2017
Neutraliseret:          Ja 
Forventet slutvægt: ca. 15 kg. 
Formidlingsgebyr:   3500 kr.
Befinder sig:             Portugal, Bianca Internatet
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

Hvem er skønne Tina og hvilket hjem søger hun:

Skønne Tina blev fundet gående alene på gaden. Heldigvis var der en lokal som kørte hende til internatet Bianca i Portugal (Sesimbra), hvor hun i dag bor i sikkerhed. 

Da Tina ankom til Internatet opdagede de at hun ventede sig hvalpe. Da det var meget tidligt, valgte dyrlægen at give hende en abort og neutraliserer hende. Tina var blevet gravid i sin første løbetid og var selv blot en unghund. Vi tør slet ikke tænke på hvordan hun ville havde klaret dette alene på gaden. 

Tina er en sød, glad og blid hundepige, som også har en lille cirkushund gemt i sig. På internatet er hun en tillidsfuld hundepige på ca. 15 kg. og har en god kontakt med mennesker. Hun elsker hvis der er nus og godbidder i sigte. Tina går derudover fint sammen med de andre hunde i hendes kennel.

Tina håber på at der er en familie, som ønsker at give hende et godt hundeliv i Danmark med en masse gode oplevelser og kærlighed. 

Der står mange sorte hunde på internatet, da de sjældent bliver valgt. Så vi krydser alt hvad vi kan, for at Tina snart får et hjem så hendes bedste år ikke bliver givet til internat livet. 

Det er et must at Tina’s nye familie ønsker at gå til hundetræning, så hun får en god start på et nyt liv i Danmark, bliver socialiseret med andre hunde og mennesker. Agility kunne også være en mulighed, det må dog ikke vare et krav til hende. 

Er du ligeså vild med blide Tina, som vi er? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk med lidt om dig/ jer samt meget gerne et telefonnummer. 

 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.