Information om Tilde

Navn:                        Tilde      
Køn:                           Hun
Alder:                          2 år
Neutraliseret:           Ja
Vægt:                        7 kg. 
Formidlingsgebyr:  2000 kr.
Befinder sig:            København             
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

Hvem er Søde Tilde:

Tilde er en lille hunhund (steriliseret) på 7 kg og knap 2 år. Da hun var 4 måneder, blev hun adopteret fra internatet Bianca i Portugal. Hun er en dejlig glad og livlig hund med masser af fart på.

Tilde kan besøges i København. OBS! Tilde formidles igennem organisationen DFA. Læs meget gerne mere på www.dfas.dk

Tilde har gået til hundetræning med sin ejer i to omgange, hvor den har været meget dygtig og lærenem. Hun elsker at lære tricks med godbidder og vil elske at gå til agility eller anden hundetræning.

Tilde har boet i en lejlighed i byen og har været vandt til at komme med mange steder: I byen, på besøg hos familie, med i tog, bus, bil og i cykelkurv. Hun finder hurtigt tryghed i sin transportkasse eller på sit tæppe.

Tilde er glad for mennesker og andre hunde, men lidt nervøst anlagt og kan blive bange for tilfældige ting såsom mennesker med store tasker eller objekter på vejen, hun ikke kender. På trods af at Tilde er meget legesyg og ofte har været omgivet af mange børn uden problemer, er hun noget utryg omkring helt små børn og deres uventede bevægelser

Hendes nuværende ejer er blevet nødt til at finde et nyt hjem til hende, da hun har snappet ud efter deres lille datter på 10 mdr. Derfor er relationen ikke længere er tryg.

De tidligere ejere har haft en udfordring med at lære Tilde at være alene hjemme, da det ikke blev trænet fra start. Hun har lært det nu, men vil måske skulle lære det igen i nye omgivelser. Hun hyler og gør, men har aldrig ødelagt så meget som en sutsko.

Tiden med Tilde i DK har været fuld af gode oplevelser og det er med stor vemod for ejeren, at det ikke lykkedes at tilbyde Tilde et blivende hjem. Vi håber, at der er en ny ejer eller familie med store børn (+8 år), der kunne have lyst til at overtage lille søde Tilde som spreder meget glæde og godt humør hos alle den møder.

Har du/I lyst til at høre mere om Tilde og kan tilbyde hende et godt hundeliv? Så send en mail med lidt om dig/jer til mailen adoption@dfas.dk