Speedy

Navn: Speedy

Født: 01.12.2017

Køn: Han, Neutraliseret 

Vægt: Ca. 35-40 kg. / Stor

Højde i Skulder: Ca. 69 cm. 

Befinder sig: Spanien

Race: Bardino Blanding

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Skønne Speedy som blot er en stor unghund ankom til internatet i Spanien d. 10.10.2018. Speedy blev fundet gående alene i Malaga’s gader da han var ca. 10 mdr. sulten og træt. En frivillig fandt Speedy og tog ham straks i sikkerhed på internatet. 

Speedy er en legesyg, imødekommende og social stor fyr, som altid er klar på en god leg med de andre hunde eller hygge med de frivillige på internatet. Speedy aner ikke hvor stor han er og når han bliver glad kan han derfor godt virke lidt voldsom. 

Speedy er derudover en meget kærlig hund, elsker sin mad samt godbidder og vil gerne lære nye ting.

Han er god med de andre hunde på internatet, hvis der er en konflikt mellem de andre hunde på internatet undgår han den helst.

OBS: Speedy havde udadkrængning af øjenlåg da han ankom til internatet – dette er ikke unormalt, han er blevet opereret d. 12.12.18. Læs mere om det her: https://www.netdyredoktor.dk/hund/sygdomsleksikon/e/ektropion/

Speedy er testet med børn flere gange og han er bare glad og rar, dog foretrækker vi at der ikke er små børn i hjemmet da Speedy er en stor og meget glad hund som skal lære alle de basale ting som f.eks. ikke at hoppe op osv. 

Vi søger et hjem til Speedy som er i et hus med en have grundet hans størrelse og meget gerne en aktiv familie, som har kendskab til store hunde. 

Er du ligeså vild med denne store charmerende fyr som vi er og er du klar til at han skal lære alle de basale ting og at han er en unghund som er aktiv? Så send en mail med lidt om dig selv, dine rammer og gerne et telefonnummer til vores mail adoption@dfas.dk

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og tegne en udvidet sygeforsikring når hunden ankommer til Danmark.