Solvej

Navn: Solvej

Født: 1 Juni 2016  

Køn: Hun, steriliseret 

Vægt: 10 kg./ Small

Kan besøges i: Præstø

Adoptionsgebyr: 2000 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Skønne Solvej som har boet i Danmark i 3 mdr. søger en ny familie da hun desværre ikke kan med familiens katte. 

Solvej er en glad, opmærksom, nysgerrig og sjov hund-pige. Hun er legesyg, elsker sit tæppe og fart over feltet. 

Selvom hun elsker fart over feltet, er hun også virkelig glad for at ligge i sofaen og blive nusset. Når hun trænger til at hvile ørerne og de små ben ligger hun sig i sin kurv og napper et par timers lur.

Solvej trives rigtig godt med hendes nuværende families anden hund Ringo – de leger og leger og har det sjovt.

Nok er Solvej en gadehund som kommer fra Portugal, men det virker som om hun har været hos en familie før. Hun finder et hjørne i sofaen, har det fint med fremmede mennesker, tv der kører og larm i det hele taget. Hun elsker at komme ud at gå – der skal dog forsat trænes med at gå pænt i snor, men hun har en fremragende lugtesans og hendes sporinstinkt er stærkt. Og så kan hun fint finde ud af at være alene hjemme, både helt alene og i selskab med en anden hund.

Vi søger et hjem til Solvej, der har tid til at træne hende (hun har lært kommandoerne ”Sit” og ”Kom”, men der er plads til forbedring). Derudover formidles hun ikke til et hjem hvor der er kat og det kan være et problem med gnavere også. Til gengæld er det ikke et problem hvis der er andre hunde.

Kunne du være Solvej’s nye familie? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.