Information om Sofia

Navn:                        Sofia     
Køn:                          Hun
Født:                         1/6 2018
Neutraliseret:          Ja
Vægt:                        Ca. 25 kg. 
Formidlingsgebyr:   3500 kr.
Befinder sig:             Portugal, Bianca Internatet
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

Hvem er Søde Sofia og hvilket hjem søger hun:

Sofia blev fundet da hun var blot 8 uger gammel, og har siden da boet i tryghed på Bianca internatet. Nu bliver hun snart 1 år gammel, men har desværre ikke fundet et hjem endnu. 

Sofia ser mange af hendes legekammerater forlade internatet med deres nye familier, og hun drømmer om at det snart er hendes tur til at få en blød seng at sove i og en kærlig familie. 

Sofia er en glad og kluntet hundepige som elsker nus, godbidder og en god krammer. Hun god med andre hunde, tror hun er en lille skødehund og er tillidsfuld overfor de frivillige på internatet. Hun kan godt blive lidt fjollet/genert nogle gange.

Sofia er Steriliseret, født i juni 2018 og vejer ca. 25 kg. 

Det er et must at Sofia’s nye familie ønsker at gå til unghunde træning, så hun får en god start på et nyt liv i Danmark, bliver socialiseret med andre hunde og mennesker. 

 Er du ligeså vild med søde Sofia,, som vi er? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk med lidt om dig/ jer samt meget gerne et telefonnummer. 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.