Scotty

Navn: Scotty

Født: Slut Juli/Start August 2019

Køn: Han

Forventet slutvægt: Ca. 20-30 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Smukkeste Lille Scotty blev fundet sammen med sine 5 søskende i området Sayalonga i Spanien. De var blot 5 uger gamle og var blevet efterladt til at dø i en lukket kasse. 

Heldigvis var der en god sjæl som hørte de små skrig og fik hastet hvalpene i sikkerhed hos den Spanske organisation som DFA samarbejder med i Syd Spanien.

Det var svært at fine en god plejefamilie som kunne tage sig af alle 6 hvalpe, der blev derfor fundet 3 plejefamilier. Scotty vil være hos plejefamilien indtil han skal rejse. 

Scotty er en nysgerrig lille basse, som elsker sin mad, en god lur sammen med hans søster og ikke mindst at give den gas med bamserne. De er nogle rigtig små krudtugler med gang i den. 

Scotty og hans søskende er blevet vurderet til at være nogle pointer mix. De er alle blevet socialiserings trænet med f.eks. børn og gæster, hvilket er gået rigtig godt. 

De elsker alle 6 at få kram og kys ! Scotty’s to søskende ankom til Danmark d. 16/11 og tog turen rigtig flot.

Scotty er først kommet til adoption nu 18/11 2019. Der var en familie i England som havde adopteret ham, de sprang desværre fra lige inden han skulle rejse til dem. 

Scotty er som hvalpe er flest, og vil stadig skulle lære en masse når han får et hjem. 

Har du mod på at give Scotty et godt hundeliv og har du tålmodigheden til at han skal lære hverdagens basale ting? 

Så send en mail med lidt om dig selv, dine rammer samt gerne et telefonnummer til adoption@dfas.dk  

Video: https://www.youtube.com/watch?v=mDTaIZh93V8&feature=emb_title

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.