Savannah

 

Navn: Savannah

Født: 30.09.2017

Køn: Hun, Neutraliseret 

Vægt: Ca. 25-30 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Savannah blev fundet løbende i bjergene helt alene, heldigvis stoppede en lokal og bragte hende til internatet vi samarbejder med i Spanien. 

Savannah er en skøn, stor og glad bamse! Hun elsker alt og alle på internatet og er altid klar på noget nyt og spændende. 

Hun har været meget tillidsfuld overfor de frivillige på internatet fra starten af, og gør altid opmærksom på sig selv hvis nogle skulle glemme at sige hej til hende.

Savannah er en stor charmetrold, som ikke er nærig med at dele kys ud til alle de frivillige på internatet. Hun er stadig  meget legesyg og en rigtig unghund. 

En aktiv pige, som godt kan virke overvældende da hun ikke selv ved hvor stærk hun er. Hun er igang med at lære, at gå i snor – der er et stykke vej endnu, men det går stille og roligt fremad. 

Savannah er god med de andre hunde i hendes kennel, både hunner og hanner. 

Hun ønsker sig inderligt en familie som er aktive, gerne et hus med have og ikke mindst en masse tålmodighed med positiv træning samt kærlig. 

Er du ligeså vild med denne store skønne pige som vi er, og er du klar til at hun skal lære alle de basale ting og at hun er en unghund som er aktiv? Så send en mail med lidt om dig selv, dine rammer og gerne et telefonnummer til vores mail adoption@dfas.dk

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og tegne en udvidet sygeforsikring når hunden ankommer til Danmark.