Sam

Navn: Sam

Født: 31.12.2018 

Køn: Han, Neutraliseret

Slut Vægt: ca. 20-22 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Galgo Mix

Børn: God

Katte: Nogenlunde, mangler dog forsat træning 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Internatet i syd Spanien blev kontaktet vedrørende at der var 9 Galgo hvalpe, som levede under meget dårlige kår hos en jæger. Sam var den eneste som overlevede og blev overdraget til internatet i Syd Spanien som vi samarbejder med.

Grundet situationen har Sam ikke kunne bo på internatet, men boet i pleje på en hemmelig adresse i Spanien. Han kan derfor heller ikke finde et nyt hjem i Spanien da risikoen for at han ender i samme miljø er alt for høj.

Sam var 6,5 mdr. gammel – en tynd og lidt tilbageholdende fyr som ikke havde oplevet meget positivt i hans liv. I hans tid hos hans plejefamilie har han dog vist sig at være en sej fyr! Han har udviklet sig positivt og selvtilliden vokser for hver dag der går.

Sam har i hans møde med børn været glad, han kan dog godt finde på at hoppe op for at give et kys eller to, han har ingen ide om hvor stor han er. Han er fin til at gå i snor, dog kan pludselige store lyde stadig godt være overvældende indtil de er lokaliseret og observeret.

Han er kat ”workable”, det skal dog forventes at dette skal trænes en del endnu da han også syntes de er meget interessante. Sam har været fin med de hunde han har mødt på sin vej, og har en gåturs ven som han bruger som støttehund til at lære og blive tryg ved alle de nye ting udenfor hjemmet.

Sam er nu renlig hos hans plejefamilie og har været ok til at være alene hjemme i et par timer. Galgo’en har den smalle mynde form, dog skal han tage på da han stadig er for tynd. Han har allerede taget lidt på og ser langt bedre ud.

En kærlig og stor fyr som håber på det helt rette hjem i Danmark.

Er du ligeså forelsket i Sam som vi er? Så send en mail med lidt om dig selv og dine rammer til: adoption@dfas.

Sam vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, og tægefeber.  Læs mere under adoption i menuen. 

Sam vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.