Saba

Navn: Saba

Alder: 1 år

Køn: Hun, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Vægt: Ca. 10 kg. 

Race: Podengo Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P. 

 

 

Charmetrolden Saba blev fundet løbende alene i Rute’s gader i midten af december 2020. Flere af de lokale var begyndt at lægge mærke til at Saba søgte varme samt mad, og de kontaktede derfor internatet vi samarbejder med i Sydspanien. 

Da de lokale fra internatet fandt Saba, kom hun efter lidt tid over til dem og hoppede selv ind i bilen. Saba bor nu i sikkerhed på internatet. 

I starten syntes Saba, at de mange hunde, nye rammer osv. var lidt overvældene, men efter en lille uges tid begyndte hun allerede at åbne op og vise sin skønne udadvendte side. 

Saba er en glad hundepige, som elsker når de frivillige har tid til at snakke og nusse med hende. Hun er en tillidsfuld pige overfor de frivillige på internatet, og er der en godbid i sigte er hun helt klar! 

Hun er også glad for lege med de andre hunde på internatet og tage sig en god lur i solen.

Saba skal som udgangspunkt lære alle hverdagens basale ting og du/I skal være indstillede på, at dette kan tage tid og at der skal anvendes positiv træning. Saba er et skønt Podengo mix, som er opmærksom og aktiv. 

Kunne skønne Saba være noget for dig, og er du klar på at hun skal lære alle hverdagens basale ting og  at arbejdet med socialisering skal forsættes ?

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.