Rodrigo

Navn: Rodrigo

Født: Slut Jan. 2019

Køn: Han, neutraliseret 

Vægt: Ca. 8-10 kg./ Lille

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

De frivillige på internatet var ude på en sag vedrørende en hund der havde brug for hjælp, da de kørte tilbage mod internatet så de sødeste lille Rodrigo sidde i vejkanten. 

Da de gik ud af bilen for at prøve og få kontakt med Rodrigo, blev han sidene i vejkanten og begyndte blot at logre med halen. De kunne uden problemer sætte en snor på ham og løfte ham op i deres arme og ind i bilen. 

Rodrigo bor i dag i sikkerhed på internatet vi samarbejder med i Spanien, og har vist sig at være en meget glad og tillidsfuld lille fyr. 

Vi er ret sikre på at Rodrigo på et tidspunkt har haft en familie. Måske er de blevet trætte af ham eller blot smidt ham på gaden fordi han ikke længere var en lille hvalp. Vi kan på ingen måde forstå at han er blevet efterladt! 

Rodrigo er meget glad for kontakten med de frivillige på internatet, elsker at løbe rundt med de andre hunde og leger gerne selv eller med andre. Han bliver så stolt, hvis han finder en gren og viser den meget gerne frem. Lykken er dog sjældent særlig lang da alle de andre hunde også gerne vil havde den. 

Han kan godt være en smule underdanig blandt de voksne hunde, dette er dog meget normalt specielt i starten, hvor det hele er lidt overvældende. Han er underdanig ved at han ligger sig på ryggen. 

Han vurderes til at havde et normalt aktivitet’s niveau, og internatet er allerede begyndt at træne “gå tur” med ham. (Hver mandag og torsdag kommer alle hundende ud på gåtur) 

Det er en fordel, hvis du ønsker at gå til hundetræning / “legestue” med Rodrigo så hans positive udvikling specielt socialt vil forsætte. 

 Er du på udkig efter en hund som Rodrigo og kan du tilbyde ham et godt hundeliv? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk  Skriv gerne lidt om dig selv, din hverdag og rammer samt meget gerne et telefonnummer – så kan vi hurtigere ringe og tage en uforpligtende snak.  

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.