Rabbit

Navn: Rabbit

Alder: 1 år

Køn: Han, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Vægt: Ca. 10-12 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Ida Lind

 

 

Rabbit’s tidligere familie fandt ham i en container da han var helt lille. Familien valgte at åbne deres hjem for ham og beholde ham.

MEN da han ikke længere var en “nuttet” lille hvalp, blev han bundet i haven, her stod han mange timer hver dag og græd. Han græd så meget hverdag, at naboen til sidst ikke kunne holde ud eller bære at lille Rabbit skulle leve sådan et liv.

Naboen kontaktede derfor internatet vi samarbejder med i Sydspanien for hjælp.  Efter samtaler med familien, fik internatet heldigvis lov til at tage ham med. I dag bor han i sikkerhed på internatet.  

Rabbit er en ung og charmerende fyr! Han er en meget kærlig overfor de frivillige på internatet, og elsker når der er tid til godbidder, leg og nus. Rabbit elsker også når en af de frivillige har tid til at gå en lille tur med ham. Han bliver dog meget ivrig og trækker derfor også lidt i snoren, så dette skal der trænes lidt med.

Han er god med de andre hunde på internatet og vil meget gerne lege med dem. 

Rabbit er unghund som er aktiv, legesyg og kærlig. Han har stadig en masse basale ting han skal lære og verden er stadig stor og kan være lidt skræmmende. 

Han drømmer om en god varm hundeseng at putte i, løbe/snuse ture i skoven, nus i sofaen osv. samt ikke mindst en familie som han kan kalde sin egen. 

Kunne charmetrolden Rabbit være noget for dig/jer, og er du/i klar på at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania. Læs mere om hvilke tests der foretages under “adoption” i menuen.

Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.