Information om Quick

Navn:                        Quick      
Køn:                          Han
Født:                         August 2018
Neutraliseret:          Ja 
Vægt:                        +/-  ca. 12 kg. 
Formidlingsgebyr:   3500 kr.
Befinder sig:            Portugal, Bianca Internatet
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

Hvem er lille Quick og hvilket hjem søger hun:

Smilende  Quick er en frisk og skøn hundefyr, han elsker kontakt med mennesker og er som hans navn lægger op til en Kvik lille fyr. 

Quick stod bundet til lågen i Januar 2019 da de frivillige om morgenen mødte ind. Quick var så glad for at se dem, at hele hans krop rørte sig af glæde. Han var sulten, træt og tørstig, men tillidsfuld lige med det samme. 

Quisk er som de fleste unghunde aktiv, legesyg, grænsesøgende og elsker når der er en frivillig som har tid til at gå en lille tur med ham. Da der bor 350 hunde på internatet er det dog desværre sjældent at der er tid til det. 

Han søger et hjem som er aktive og klar på at han skal lære alt fra bunden. Quick ville elske en have at sole sig i om sommeren, og det ville kun være et plus hvis der var en frisk hundeven i hans kommende hjem. (Dette er dog ikke et krav)

Quick er blevet Neutraliseret og vejer ca. 12 kg. 

Det er et must at Quick’s nye familie ønsker at gå til hundetræning, så han får en god start på et nyt liv i Danmark, bliver socialiseret med andre hunde og mennesker. 

Er du ligeså vild med smilende Quick, som vi er? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk med lidt om dig/ jer samt meget gerne et telefonnummer. 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.