Pele

Navn: Pele

Alder: Midt oktober 2019

Køn: Han, ikke neutraliseret grundet alder

Befinder sig: På fyn, hos plejefamilie

Forventet slutvægt: Ca. 8 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Skønneste Pele som er en rigtig glad hundefyr, blev fundet med hans 2 søskende da han var blot 4 uger gamle. De var blevet dumpet i en kasse midt i Torre Del Mar’s gader. 

Alle tre hvalpe har vokset sig store og stærke og nyder tilværelsen. Pele befinder sig allerede i Danmark og kan besøges hos hans plejefamilie på fyn. 

Pele er en nysgerrig, legesyg og glad lille bandit. Pele er en MEGET mad glad fyr og elsker også sine gode lange gåture hverdag. Han går fint i snor og nyder at bruge snuden. Derudover elsker han også menneske kontakt, at blive nusset og sove i arm. 

Pele vil gerne træne/Samarbejde (Specielt med Godbidder), han er en kvik fyr som gerne vil lære nye ting og havde udfordringer ex. snuseopgaver. 

Pele vil utroligt gerne være sammen med andre hunde, og har aldrig prøvet at bo uden en anden hund. I første møde med fremmede hunde kan han godt gø en del også når han er på gåtur. Når han har set dem an (Helst uden snor og i kontrollerede rammer) forelsker han sig hurtigt i dem og læner sig op af dem. Han er meget legesyg med de hunde han kender og sover gerne pote i pote. 

Du skal være klar på at Pele skal lære at være alene hjemme, da han ikke bryder sig om dette! Som nævnt tidligere har han aldrig været alene hund, så en god hundeven vil være at foretrække, så han ikke er helt alene. Derudover er Pele usikker omkring små børn, vi søger derfor et hjem, hvor der ikke er børn under 10 år.  

 

Pele forventes at blive en lille fyr, omkring 8 kg.  han vil elske en god have at sole sig i om sommeren samt kunne løbe stærkt i. 

Kunne charmetrolden Pele være noget for dig/jer, og er du/i klar til at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.