Pele

Navn: Pele

Alder: Midt oktober 2019

Køn: Han, ikke neutraliseret grundet alder

Befinder sig: Spanien, hos plejefamilie

Forventet slutvægt: Ca. 8-10 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Skønneste Pele som er en rigtig glad hundefyr, blev fundet med hans 2 søskende da han var blot 4 uger gamle. De var blevet dumpet i en kasse midt i Torre Del Mar’s gader. 

Alle tre hvalpe har vokset sig store og stærke og nyder tilværelsen hos plejefamilien. 

Pele er en nysgerrig, legesyg og glad lille bandit. Han leger både med sine søskende, plejefamiliens voksne hund samt er god med katten. Pele er meget glad for sin mad og en god lang lur bagefter.  

Pele vil gerne træne/Samarbejde (Specielt med Godbidder), dog er han ikke så glad for hundesnoren endnu. 

Pele vil kunne flytte til Danmark 1/3 2020, såfremt han er blevet adopteret af en god og kærlig familie. 

Pele forventes at blive en lille/mellem størrelse hund – et forsigtigt gæt vil være omkring 8-10 kg.  og han vil elske en god have at sole sig i om sommeren samt kunne løbe stærkt i. 

Kunne charmetrolden Pele være noget for dig/jer, og er du/i klar til at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.