Otono

Navn: Otono

Født: 30.05.2015

Køn: Han, Neutraliseret 

Vægt: Ca. 30  kg. / Stor

Højde i Skulder: Ca. 60 cm. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Den chokolade brune fyr Otono er en af de mange skæbner som er blevet efterladt midt om natten bundet til internatets port. Han var meget bange og angst da de frivillige mødte ind om morgnen. Det var helt tydeligt at han havde kæmpet hele natten for at komme fri. 

De frivillige på internatet begyndte stille og roligt at arbejde med ham og lidt efter lidt begyndte denne skønne fyr at åbne sig op og i dag er han en glad og tillidsfuld fyr på internatet. 

Otono er en glad og legesyg fyr som elsker bolde og mest af alt godbidder! Han har det godt med både de kvindelige og mandlige frivillige på internatet. 

Otono havde ingen problemer med andre hunde da han ankom til internatet, men desværre angreb de andre hunde i hans kennel en dag ham. Efter angrebet har han været bange for de fleste andre hunde og internatets rammer med over 500 hunde er derfor MEGET stressende for ham.

Otono har boet i en kennel med en rolig og meget sky hunhund som på ingen måde er dominant. Han har siden overfaldet boet med hende, og dette går rigtig fint – han har været en stor hjælp i forhold til at socialiserer hende med mennesker da han har vist hende vejen frem. Hun er tryg og stoler på ham. Det skal forventes at Otono’s usikkerhed med andre hunde aldrig helt forsvinder og vi søger derfor også et hjem hvor der ikke er andre hunde, for at være helt sikre på, at han kommer til at trives og får alt den opmærksomhed han fortjener!  

Derudover går denne skønne fyr rigtig fint i snor og elsker når der er tid til en god gåtur. 

Er du ligeså vild med denne store charmerende fyr som vi er og er du klar til at han skal lære alle de basale ting og har du plads i sofaen? Så send en mail med lidt om dig selv, dine rammer og gerne et telefonnummer til vores mail adoption@dfas.dk

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og tegne en udvidet sygeforsikring når hunden ankommer til Danmark.