Nova

Navn: Nova

Alder: 1 år

Køn: Hun, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Vægt: Ca. 12 kg. 

Race: Podengo Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P.

 

 

Nova er en forsigtig pige som blev reddet af internatet vi samarbejder med i Sydspanien. Hun boede i en mørk lade hos en jæger, efter at være blevet kasseret som jaghund. 

Nova har ikke haft det nemt selvom hun kun lige er fyldt 1 år. Hun er i pleje hjemme hos en af de frivillige på internatet så hun kan lære hvordan det er at være elsket familiemedlem og få mere selvtillid. 

Nova er forsigtig, men når hun finder ud af, at man vil hende noget godt er hun en rigtig putte trold og meget kærlig! 

Hun har allerede udviklet sig meget i sin korte tid hos plejefamilien og bliver mere modig indenfor i hjemmet for hver dag der går.  Hun er god med de hunde har mødt i trygge rammer og vil gerne lege. 

Nova syntes det er svært at gå i snor / gåtur. Hun ligger sig derfor hurtigt ned på jorden udenfor indtil der er optakt til at gå ind igen.  Dette skal hun nok lære med tiden, men det kræver en familie som har masser af toldmodighed samt erfaring med positiv træning. 

Nova formidles ikke til familier med børn under 14 år, da hun har brug for ro og stabile rammer. Derudover formidles hun KUN til hus med have, da hun har brug for at kunne komme udenfor i helt trygge rammer (Specielt indtil hun lærer at gåture ikke er farlige)

Kunne forsigtige Nova være noget for dig/jer, og er du/i klar på at hun skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.