Nina

Navn: Nina

Født omkring:  18.04.19 

Køn: Hun, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Forventet slutvægt: Ca. 4 kg./ Small

Kan besøges i: København

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Chihuahua mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Video:  Ja, mellem billederne finder du hendes video

Søde lille Nina, hendes søster Nika og deres mor blev reddet fra et liv, hvor de blot skulle havde passet sig selv i en meget lille hundegård. 

Desværre overlevede Nina’s mor og søster ikke grundet det hårde liv  i en lille hundegård. 

Nina er heldigvis en stærk og sund lille pige,  som nu bor hos en plejefamilie i Københavns området, hvor det vil være muligt at besøge hende. 

Nina forventes at blive omkring 4 kg. så hun er blot en lille hundepige. Dette ved hun dog ikke altid selv! Nina er ikke steriliseret grundet deres unge alder, så dette vil deres nye familier skulle gøre når hun er gammel nok. 

Plejefamilien skriver om Nina:  

Ninna er en lille dejlig hund! Hun er sød og en meget kærlig hund, men bestemt også en lille dame der ved hvad hun vil. Hun elsker at give den gas med leg og at blive nusset.

Hun følger dig gerne over alt. Hun kan godt lide børn stor og små. Hun er så glad for mennesker. Andre dyr kan hun også fint med. Hun har svært ved at være helt alene hjemme så det skal man træne meget med. Det ville nok være et stort + hvis hun kommer et sted Hvor der allerede en lille firbenet ven, da dette beroliger hende.

 Hun er noget at det sødeste samt modig, vi har ikke oplevet at hun har været bange for noget endnu, Derudover er gåturene også et hit. 

Det er et must at du ønsker at gå til hundetræning med Nina (I hvert fald 1 omgang som typisk er på 8-10 gange) når hun er faldet til i et nyt hjem, så hun får en god start på sit nye liv som familiehund.

Er du klar til at lille Nina skal lære de basale ting som f.eks. at gå i snor, være alene hjemme, blive renlig, blive tryg ved dine rammer og hverdag? Har du masser af tålmodighed og søger en bedste ven?

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og oprette en sygeforsikring (Ansvarsforsikring er inkluderet i denne).