Nina

Navn: Nina

Født omkring:  18.04.19 

Køn: Hun, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Forventet slutvægt: Ca. 4-6 kg./ Small

Befinder sig: Spanien 

Adoptionsgebyr: 3000 kr. 

Race: Chihuahua mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Søde lille Nina, hendes søster Nika og deres mor blev reddet fra et liv, hvor de blot skulle havde passet sig selv i en meget lille hundegård. 

Deres mor har haft et hårdt liv og er derfor også nervøst anlagt overfor mennesker, dette er dog allerede blevet bedre. Heldigvis blev de alle tre fjernet så tidligt efter at Nina og Nika var blevet født. 

Som det kan ses på deres video, så er de nogle glade små basser. De elsker opmærksomhed fra alle mennesker som kigger forbi, nyder deres mors selskab, en god lang lur i skyggen og ikke mindst når det er mad tid!  

Nina og Nika forventes at blive omkring 4-6 kg. så de er blot nogle små hundepiger. De er steriliseret grundet deres unge alder, så dette vil deres nye familier skulle gøre når de er gamle nok. 

De har mulighed for at rejse til Danmark start August.  

Det er et must at du ønsker at gå til hundetræning med Nina (I hvert fald 1 omgang som typisk er på 8-10 gange) når hun er faldet til i et nyt hjem, så hun får en god start på sit nye liv som familiehund.

Er du klar til at lille Nina skal lære de basale ting som f.eks. at gå i snor, være alene hjemme, blive renlig, blive tryg ved dine rammer og hverdag? Har du masser af tålmodighed og søger en bedste ven?

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og oprette en sygeforsikring (Ansvarsforsikring er inkluderet i denne).