Nico

Navn: Nico

Født: 26.04.2018

Køn: Han, Neutraliseret 

Vægt: Ca. 12 kg.

Befinder sig: Spanien

Race: Podengo Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Sødeste Nico blev fundet helt alene i en af syd-Spaniens store oliven lunde, det var 35 grader og intet vand i nærheden. Heldigvis blev han bragt i sikkerhed på internatet som vi samarbejder med i Spanien og er derfor nu i sikkerhed. 

Nico var meget dehydreret, forvirret og ikke mindst træt! En af de frivillige på internatet valgte derfor, at tage ham i pleje i nogle uger før han flyttede på internatet. 

Nico er i dag en rigtig charmetrold, som elsker kram og nus, leg med de andre hunde og ikke mindst legetøj! 

Mandag og torsdag er der gåtur med alle hundende på internatet. Nico elsker gåturene og står tålmodigt klar når dagen nærmer sig! Han er tryg ved at få sin sele på, nysgerrig på turen og der er intet bedre end, hvis der også er godbidder med. 

Nico er fin med de andre hunde på internatet, hverken underdanig eller dominerende. Hans bedste ven er Eric, som ligner ham lidt. 

Nico er et skønt podengo mix. som vil elske at bo hos en familie, som vil stimulerer ham både mentalt samt fysisk. og havde forståelse for at han skal lære alle hverdagens basale ting. Det er et must at du anvender positiv træning og kun et plus hvis du ønsker at gå til hunde-træning / “Legestue” for socialiserings skyld.  

 

Syntes du også Nico er skøn og kan du tilbyde ham de rammer han går og drømmer om? Så kontakt os på mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.