Neo

Alder: 3 år

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt: 5 kg.

Befinder sig: Hos sin plejefamilie i København

Race: Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr.

Hvem er jeg?

Neo blev reddet fra en gård i Sydspanien, hvor han levede under forfærdelige vilkår sammen med 28 andre hunde. De levede alle sammen på meget lidt plads i deres egen afføring og måtte passe sig selv. Internatet vi samarbejder med i Sydspanien fik med politiets hjælp fjernet alle hundene og bragt dem i sikkerhed.

Neo er nu i pleje i København, hvor han kan besøges, hvis DFA vurderer at man er et muligt match.

Skønne Neo er den skønneste og sejeste lille overlever. Neo har udviklet sig meget i sin plejeperiode og man begynder nu, at kunne se, hvad den lille fyr gemte på.

Neo er en sjov, kærlig, blid og nysgerrig fyr, med fart over feltet og gåpåmod. Han er et kæmpe madøre! Hvilket er fantastisk når der skal læres nye ting. Han er en meget opmærksom hund, som følger med i alt hvad der sker omkring ham, og er meget opmærksom på sin families kropssprog og toneleje samt søger øjenkontakt. Derudover elsker han at putte i sofaen og kravle under sin plejemors trøje, løbe og lege – sommetider er Neo bare stadig er en lille fjollet hvalp i en voksenkrop.

Gåture i naturen som f.eks. i skoven og stranden, hvor han rigtig kan bruge sin næse, finde pinde, grave huller, rulle sig i græsset, løbe efter fugle osv. er også et kæmpe hit hos den lille fyr. Han er god til at køre i bil og gå i snor. Neo kan ikke gå løs. 

Neo har stadig meget han skal lære, men er godt på vej. Neo tåler ikke en hård tone /irettesættelse eller skæld ud. Positiv træning og tålmodighed er et must!

Neo har hos sin plejefamilie i København ikke haft problemer med dagligdagens lyde, hverken inde eller udenfor. Neo er meget social med hans familie, og nysgerrig på fremmede, specielt hvis de har en godbid og lader ham komme til dem når han har lyst.

Han er bange for store hunde og generelt usikker på hunde han ikke kender og skal hjælpes og støttes til positiv kontakt. 

Neo kan godt være alene et par timer sammen med en anden hund. Men ikke helt alene hjemme på nuværende tidspunkt. Han er allerhelst lige bag i hælene på dig eller en hundeven. Dette skyldes formentligt at Neo aldrig har været alene, men altid været en del af en flok. 

Den helt perfekte familie for Neo vil være et hjem uden børn, hvor der er ro, tid og tålmodighed til ham samt en familie som har hundeerfaring. Han vil elske hvis der er en lille lukket have, hvor han kan få brændt noget energi af uden snor og sole sig om sommeren. 

Er du ligeså forelsket i Neo som vi er, er du klar på at han stadig skal lære meget i denne store verden?

 send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Inden afrejse 

Adoptionsgebyret er på 3500 kr. og dækker de omkostninger der i forbindelse med hans omformidling som adfærds-vurdering, opdatering af vaccinationer, foder osv.  

Ved import til Danmark blev Neo vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og fik vaccinen mod rabies samt testet for Leishmania, Ehrlichia, Anaplasma, Babesia, Dirofilaria Immitis og giardia. 

Derudover fik Neo inden import til Danmark orme og loppekur samt EU pas og chip. 

Du skal ved adoption selv oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptionen igennem DFA.

Adoptionsgebyret dækker bl.a.

N
Vaccinationer
N
Sundhedstjek
N
Tests
N
Chip
N
Rejse
N
EU-Pas