Neo

Navn: Neo

Alder: 2 år 

Født: 18/4 2018   

Køn: Han, neutraliseret 

Vægt:  ca. 5 kg. +/- 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Ida Lind

Neo og Boss blev reddet fra en gård, hvor de levede under forfærdelige vilkår sammen med 27 andre hunde. De levede alle sammen på meget lidt plads i deres egen afføring, dårlig ernæring og måtte passe sig selv.

Internatet vi samarbejder med i Sydspanien samarbejdede med et andet internat samt myndighederne og fik fjernet ALLE 29 hunde og bragt dem i sikkerhed. 

Neo er en legesyg lille blid fyr, som i den grad er begyndt at åbne sig op på internatet, nu hvor han endelig har plads at løbe/lege på og kærlige mennesker omkring sig! Han opsøger selv de frivillige på internatet for at få kontakt og elsker når der er tid til nus, leg og ikke mindst godbidder.

Da alt stadig er meget nyt for Neo, kan han blive lidt usikker og underdanig, men han vil meget gerne og er nysgerrig. Neo er en rigtig charmør på internatet! 

Neo er en lille fyr som søger et kærligt, tålmodigt samt stabilt hjem, hvor der er tid til at give ham alt det han fortjener og som han har manglet! Det er vigtigt, at hans kommende familie kender til positiv træning og gør brug af dette.  

Neo kommer fint ud af det med de andre hunde på internatet, men foretrækker de mindre hunde. Han er selv en lille fyr på ca. 5 kg. 

Er du ligeså forelsket i Neo som vi er, er du klar på at han som udgangspunkt skal lære alt?

 send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

 

Neo vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Neo vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.