Neo

Navn: Neo

Alder: 3 år 

Født: 18/4 2018   

Køn: Han, neutraliseret 

Vægt:  ca. 5 kg. +/- 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Ida Lind

Neo blev reddet fra en gård i Sydspanien, hvor han levede under forfærdelige vilkår sammen med 28 andre hunde. De levede alle sammen på meget lidt plads i deres egen afføring, dårlig ernæring og måtte passe sig selv.

Internatet vi samarbejder med i Sydspanien fik fjernet ALLE 29 hunde og bragt dem i sikkerhed. 

Neo er nu i pleje i København, hvor han kan besøges, hvis DFA vurderer at man er et muligt match. 

Skønne lille Neo er en blød og følsom fyr, som har brug for masser af forkælelse, kærlighed og tålmodighed. Han er ved at lære den store verden at kende, og viser fremskridt hver dag. 

Neo er en rigtig charmør, som hurtigt knytter sig til de mennesker han er omkring dagligt. Dog skal han have lidt tid til selv, at tage kontakt til nye mennesker, og se dem lidt an. Det er vigtigt, at man respekterer hans grænser og støtter ham, så han kan få en masse positive oplevelser og blive mere tryg.   

Neo er glad for sin seng, og god til at tage ting med over i den som han kan lege og hygge sig med. Han er glad for sin mad og godbidder. Han opsøger fint plejemor for kontakt, og når han er mættet og/eller stimuleret trækker han sig tilbage. 

Plejemor beskriver Neo som en sød, forsigtig/underdanig fyr, som vil gøre alt for at tilpasse sig. Det er derfor meget vigtigt, at man er opmærksom på hans dæmpede signaler, når han bliver utryg og støtter ham.  

Neo er en lille fyr som søger et kærligt, tålmodigt samt stabilt hjem, hvor der er tid til at give ham alt det han fortjener og som han har manglet! Det er vigtigt, at hans kommende familie kender til positiv træning og gør brug af dette.  

Det er et krav, at der i Neo’s kommende hjem er en anden hund, som kan støtte Neo. Han har aldrig prøvet at være alene hund, og bliver utryg på egen hånd. Det perfekte match vil være en lidt rolig samt social lille/mellem hund. Derudover søger Neo et hjem udenfor storbyen og det er et STORT plus, hvis der er en lille have, han kan sole og hygge sig i. 

Er du ligeså forelsket i Neo som vi er, er du klar på at han stadig skal lære meget i denne store verden?

 send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

 

Neo vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Neo vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.