Neo

3 år

agsdi-dog-2

Han, neutraliseret

5 kg.

Danmark - plejefamilie

Hvem er jeg?

Neo blev reddet fra en gård i Sydspanien, hvor han levede under forfærdelige vilkår sammen med 28 andre hunde. De levede alle sammen på meget lidt plads i deres egen afføring, dårlig ernæring og måtte passe sig selv.

Internatet vi samarbejder med i Sydspanien fik fjernet ALLE 29 hunde og bragt dem i sikkerhed.

Neo er nu i pleje i København, hvor han kan besøges, hvis DFA vurderer at man er et muligt match.

Neo er den skønneste og sejeste lille overlever. Han er en lille fyr, som virkelig gerne vil livet og han gør hvad han kan for at passe ind. Neo har taget et kæmpe tigerspring de sidste 4 mdr. og man begynder nu, at kunne se hvad den lille forsigtige fyr gemte på.

Neo er en sjov, kærlig, blid og nysgerrig fyr, med fart over feltet og gåpåmod. Han er et kæmpe madøre! Hvilket er fantastisk når der skal læres nye ting. Han er en meget opmærksom hund, som følger med i alt hvad der sker omkring ham, og er meget opmærksom på sin families kropssprog og toneleje samt søger øjenkontakt. Derudover elsker han at putte i sofaen, at hoppe og springe rundt, løbe og lege – sommetider er Neo bare stadig er en lille fjollet hvalp i en voksenkrop.

Gåture i naturen som f.eks. i skoven og stranden, hvor han rigtig kan bruge sin næse, finde pinde, grave huller, rulle sig i græsset, løbe efter fugle osv. er også et kæmpe hit hos den lille fyr. Han er god til at køre i bil.

Selvom Neo har lært meget de sidste par måneder, er der stadig meget han skal lære. Neo tåler ikke en hård tone /irettesættelse el skæld ud. Positiv træning og tålmodighed er et must!

Neo har hos sin plejefamilie i København ingen problemer med dagligdagens lyde, hverken inde el udenfor. Han er renlig (det kan smutte hvis han bliver stresset) og god til at gå i snor. Selvom Neo er meget social, er det rigtigt vigtigt at han får plads og ro til at trække sig når han har brug for det og selv vælger at søge nærheden og kontakten.

Neo kan på ingen måde gå løs, heller ikke i hundegårde, hundeskove eller indhegnede fritløber områder, kun i lukket have.

Han er meget bange for store hunde, både løse og i snor og generelt hunde han ikke kender (både store og små og uanset køn) og skal hjælpes og støttes til kontakt, derefter går det fint når den værste usikkerhed har lagt sig.

Neo kan godt være alene et par timer sammen med en anden hund. Men ikke helt alene hjemme. Han er allerhelst lige bag i hælene på dig eller sin hundeven, så hele hans verden ramler lidt når han ikke er en del af en flok da han altid har været det.

Den helt perfekte familie for Neo vil være et hjem uden børn, hvor der er ro, tid og tålmodighed til ham samt en familie som har hundeerfaring. Han vil elsker hvis der er en lille lukket have, hvor han kan få brændt noget energi af uden snor og sole sig om sommeren.

Det er en fordel, hvis der i forvejen er en social og legesyg mindre hund i hjemmet.

Er du ligeså forelsket i Neo som vi er, er du klar på at han stadig skal lære meget i denne store verden?

 send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Inden afrejse

Adoptionsgebyret er på 3500 kr. og dækker de omkostninger der i forbindelse med hundenes import osv. 

Neo vil blive vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Neo vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptionen igennem DFA.

Adoptionsgebyret dækker bl.a.

N

Vaccinationer

N

Sundhedstjek

N

Tests

N

Chip

N

Rejse

N

EU-pas

Hvordan adopterer du en snude igennem DFA?