Morgan

Navn: Morgan

Født:  ca. 10/01 2019    

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt:  ca. 26-30 kg. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Galgo

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P.

Internatet vi samarbejder med i Sydspanien blev kontaktet af en jæger, som ikke længere ønskede Morgan da han ikke var en god nok jagthund. Det meste af hans liv har han boet i en faldefærdig lade.

Hvis internatet ikke kom og hentede ham ville de blive skudt eller dumpet på gaden. Internatet skyndte sig afsted og fik hentet Morgan samt en mere og bragt dem i sikkerhed på internatet. Den ene video er fra da internatet var ude og hente ham. 

Morgans liv har ikke været let og det er ikke meget kærlighed han har oplevet indtil videre. Det håber vi snart ændrer sig! 

Morgan er en meget hurtig fyr, og kan løbe fra de fleste andre hunde. Det er et behov for ham, at kunne komme ud og give den gas i indhegnede arealer. Morgan er god med de andre hunde på internatet både hunner og hanner. 

I mødet med nye mennesker er Morgan meget forsigtig og tilbageholdende og han kan blive forskrækket over pludselige bevægelser.  

Han er en forsigtig og skøn fyr, som søger et kærligt, stabilt og erfarent hjem. Morgan skal som udgangspunkt lære alle hverdagens basale ting og det er vigtigt at du forsætter socialisering arbejdet, så han kan blive mere tryg omkring mennesker. Det er en stor fordel hvis man i forvejen har en social og velafbalanceret hund samt har kendskab til racen.

Læs og sæt dig ind i galgo racen inden du kontakter os. 

Er du ligeså vild med denne skønne fyr som vi er, og kan du tilbyde ham et godt liv, hvor han ikke vil blive svigtet igen og hvor han vil mærke hvordan det er at være en højt elsket familie hund? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Morgan vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Morgan vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.