Moana 

Navn: Moana

Født: Slut december 2019

Køn: Hun

Befinder sig: Spanien, hos plejefamilie

Forventet slutvægt: Ca. 25 kg. +/-

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Moana og hendes tre søskende blev fundet i en forladt bygning i Spanien, hvor de boede sammen med deres mor. 

Internatet som vi samarbejder med i Spanien, tog dem straks med sig og anbragte dem i gode plejefamilier, da de er for små til at bo på internatet samt kan blive socialiseret.

Moana vil som udgangspunkt blive boende hos hendes plejefamilie indtil hun er adopteret og er gammel nok til at rejse.     

Moana trives godt hos hendes plejefamilie og elsker alt den opmærksomhed de giver hende og hendes bror Timon. Som det ses på en af hendes billeder, er hun helt med på at der er mad i køkkenet. 

 Plejefamilien oplever dem som to små lærenemme snuder, specielt der er en godbid i vente! Lille Moana ELSKER at blive nusset, men også at lege og give den gas med plejefamilien eller sin bror. 

Der kunne godt være lidt Malinois i dem, det er dog kun et gæt da vi ikke kan vide det med sikkerhed! Deres mor er ikke Malinois. 

Kunne charmetrolden Moana være noget for dig/jer, og er du/i klar til at hun skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og det er et krav ved adoption igennem os, at der bliver tegnet en udvidet sygeforsikring.