Miki

Navn: Miki

Alder: 4-5 mdr.    

Køn: Han, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Forventet slutvægt:  ca. 14-20 kg. +/- 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Mette P.

Miki’s historie er desværre ikke unormal i Spanien. Han blev fundet ved en flod sammen med hans søster Braun og deres 3 døde brødre da de var ca. 2,5 mdr. gamle. 

De blev fundet af nogle lokale som tog dem med hjem og kontaktede internatet som herefter kom og hentede Miki og Braun. De har siden boet hos en plejefamilie og vokset sig sunde og stærke.

Miki er en charmerende, legesyg og opmærksom fyr, som vil elske at få hans helt egen familie, som ikke svigter ham igen.

Miki er aktiv og kræver stimulering hver dag, men også et rigtig putte-hoved og syntes selv at han går ind under skødehund. Han nyder at ligge i sofaen eller i dynerne i sengen!

Som udgangspunkt skal Miki lære alle hverdagens basale ting. Verden kan stadig være et skræmmende sted nogle gange når man er en ung fyr.

Miki søger en aktiv, stabil og kærlig familie, som har tiden til at forsætte hans positive træning med verden og mennesker samt vil behandle ham som et pelset familiemedlem.

Har du masser af tålmodighed, går ind for positiv træning samt har gode rammer og er du lige så vild med denne skønne fyr som vi er?  

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Hundene vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. De bliver ligeledes testet for f.eks.:

–  Leishmania 

– Dirofilaria Immitis (tropiske hjerteorm)

– Babesia

– Ehrlichia

– Anaplasma 

 

Hundene vil få orme- og loppekur inden de forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde hunden til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.