Mica

Navn: Mica

Alder: 03.07.2019

Køn: Hun, ikke steriliseret grundet alder

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Sødeste Mica som altid har en fest, blev fundet gående alene i en af de små bjergbyer i Malaga. Hun var blot 1,5 mdr. gammel og der var ingen mor eller søskende at finde i nærheden. Det var en af de frivillige på internatet som fandt hende, og bragte hende i sikkerhed på internatet i Spanien. Her bor hun nu sammen med et par andre hvalpe. 

Mica syntes at det er skønt, at hun har fået nogle nye firbenet venner på hendes egen alder. Dog er mennesker det allerbedste hun ved! Mica er på internatet en legesyg, tillidsfuld og social hundepige. 

Mica forventes at blive en lille/mellem størrelse hund – et forsigtigt gæt vil være omkring 12-14 kg. 

Søger du et nyt familiemedlem, som har fart over feltet og er klar til at udforske verden sammen med dig? Så kunne Mica være et godt bud. 

Mica vil foretrækker et hjem som er aktivt og som er klar på både fysisk og mentalt stimulering. 

Kunne charmetrolden Mica være noget for dig/jer, så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.