Mara

Navn: Mara

Født: 05.05.2018

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: Ca. 15 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Breton Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Glade Mara kommer fra den offentlige kennel, hvor hundende blot venter 1 mdr. før de ofte bliver aflivet. 

Dette måtte på ingen måde ske for denne skønne pige som blot er 1 år gammel. Internatet som vi samarbejder med i Spanien valgte derfor at tage hende i sikkerhed hos dem.

Mara er en hund som stresser på internatet, hun kæmper alle ugens 7 dage, og viser sin stress ved at løbe frem og tilbage samt omkring sig selv. 

Mara er en MEGET tillidsfuld hundepige, og er en hund som har et højt aktivitet’s behov. Hun går fint i spænd med de andre hunde på internatet og leger gerne specielt løbelegen med de andre. 

 Hun går fint i snor, men kan dog trække i snoren, hvis hun får færten af noget meget spændende. 

Grundet at Mara er så stresset på internatet  håber vi samt krydser fingre for at det snart er hendes tur til at få en familie!

Mara vil elske nogle gode lange gåture i skoven, hygge på sofaen, søge opgaver i haven, hundeseng og en masse lækre godbidder.  Hendes favoritter er snackende med Laks. 

Er du klar på at smukke Mara skal lære hverdagens basale ting og har du masser af tålmodighed samt erfaring med at havde hund?  

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Mara vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Mara vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Mara vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.