Manchitas

Navn: Manchitas

Alder: Ca. 7 mdr.  

Køn: Hun, steriliseret 

Vægt: Ca. 16-18 kg./ Mellem

Højde: Ca. 44 cm. i skulder (d. 11/8)

Bryst Mål: Ca. 54 cm. (d. 11/8)

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Banditten Manchitas blev fundet gående alene i en af de små bjergbyer i Malaga. Hun var blot 2 mdr. gammel og der var ingen mor eller søskende at finde i nærheden. En lokal bragte hende derfor til internatet i Spanien. 

Manchitas blev hurtigt adopteret af en spansk familie, men dette viste sig at være endnu et svigt, og hun er nu tilbage på internatet i sikkerhed. 

Manchitas er en meget legesyg og energisk hvalp, tryg og meget tillidsfuld overfor mennesker. Hun sidder gerne på skødet og får nus i flere timer. Hun kan godt gå lidt hårdt til den, når der leges med de andre hunde på internatet. Hun er som unghunde er flest, og skal derfor lære grænser og de basale færdigheder.  

Da Manchtias allerede har været ude i hjem, søger hun meget opmærksomheden fra de frivillige og kan godt blive jaloux på de andre hunde, primært når hun sidder hos en og får nus. 

Manchitas vil foretrækker et hjem som er aktivt og klar på både fysisk og mentalt stimulering. 

Så er du klar på at give glade Manchitas hendes allersidste hjem, så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.