Lyra

Navn: Lyra

Født: 06.02.19

Køn: Hun, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Forventet slutvægt: Ca. 16-18 kg./ Mellem

Kan besøges i: Holbæk hos hendes plejefamilie 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Skønne Lyra og hendes to søskende blev fundet gående helt alene i en lille lokal by i Portugal. Da internatet blev gjort  opmærksomme på dette, kørte de hen og hentede dem. Deres mor var desværre ikke til at finde. Vi har derfor ingen kendskab til hverken deres mor eller far. 

Lyra bor i dag hos hendes plejefamilie i Holbæk sammen med hendes søster Lamy som også er til adoption. Lyra er en glad, tillidsfuld, nysgerrig og legesyg hundepige. Hun elsker at give den gas med sin søster og plejefamiliens andre hunde. Tænderne klør og appetitten fejler bestemt heller ikke noget! 

Lyra har taget godt imod klikker træning, og er meget lærenem. Derudover har hun været fin med plejefamiliens børnebørn som kommer jævnligt forbi. 

Det er et must at Lyra’s nye familie ønsker at gå til hvalpetræning, så hun får en god start på sit nye liv i Danmark, bliver socialiseret med andre hunde og mennesker. Lyra skal stadig lære meget, da hun kun har været i Danmark siden d. 18/5 f.eks. at trafik på gåturen ikke er så farligt. 

Er du ligeså vild med søde Lyra, som vi er? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk med lidt om dig/ jer samt meget gerne et telefonnummer. 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.