Lucky

Navn: Lucky

Født: 13.09.2018

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt: Ca. 16-18 kg.

Race: Breton Mix

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Skønne Lucky blev fundet af en teenager som var på vej hjem fra skole. Han fandt Lucky liggende i vejkanten af udmattelse. 

Turen hjem med Lucky tog lang tid, da han var så træt, heldigvis blev teenageren ved hans side hele vejen. 

Da de kom hjem kontaktede de internatet som vi samarbejder med i Syd Spanien. Lucky kom til dyrlægen og var allerede meget glad for teenageren som fandt ham. Desværre ønskede de andre familiemedlemmer ikke at havde noget at gøre med Lucky. 

Lucky kom derfor på internatet dagen efter, hvor han nu bor i sikkerhed. Lucky er en skøn fyr, som elsker når de firvillige har tid til at snakke og nusse med ham. 

Derudover kommer han fint ud af det med de andre hunde på internatet, han er legesyg og har respekt for de andre hunde. 

Lucky er en aktiv hundefyr, som vil elske at blive stimuleret både mentalt samt fysisk – måske kunne han blive din nye løbemakker?

Er du klar på at Lucky skal lære de basale ting i hverdagen og kan du tilbyde ham et godt og kærligt hundeliv? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Lucky vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Lucky vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.