Luck

Navn: Luck

Født: 12.08.2013

Køn: Han

Vægt: Ca. 20 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3000 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Søde Luck blev fundet dumpet i en skraldespand midt i sommeren, der var heldigvis en lokal som hørte hans små skrig og bragte ham i sikkerhed på internatet i Spanien. 

Luck var træt efter at havde kæmpet for hans liv og meget dehydreret, men så taknemlig og tillidsfuld overfor alle de frivillige på internatet. 

Luck er en glad fyr som elsker at lege med legetøj når han er på internatets lege område! Han kan havde helt op til tre tennisbolde i munden og går stolt rundt for at vise dem frem. 

Når Luck ikke leger med sit legetøj søger han altid efter frivillige på internatet som vil nusse ham. Han elsker at bliver nusset og hvis det stod til ham måtte det gerne vare flere timer. 

Luck er god med de andre hunhunde på internatet, dog kan han godt være ret dominant med andre hanhunde. Han bor derfor også kun sammen med hunhunde i hans kennel. 

Luck kan ikke med katte, han syntes det er sjovt at løbe efter dem. 

Har du tålmodigheden til at Luck skal lære de daglige ting og kan du tilbyde ham et godt hundeliv? Så send os en mail med lidt om dig selv, dine rammer osv. på mailen adoption@dfas.dk 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.