Liss

Navn: Liss

Alder: Ca. 8 mdr.

Køn: Hun, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Slut Vægt: Ca. 15-17 kg. +/- 

Race: Podengo Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P.

 

 

Liss er en dejlig Podengo pige, der på nuværende tidspunkt bor på internatet, som vi samarbejder med i Syd Spanien.

Liss er en charmetrold og en meget social og kærlig pige, der er tryg ved alle mennesker som hun møder på sin vej.

Hun er god med de hunde hund indtil videre har mødt og vil bare gerne hilse på og lege med dem, så snart hun får muligheden for det.

Hun er meget aktiv og legesyg samt en rigtigt glad hvalp, der gerne vil have meget opmærksomhed og masser af kærlighed og klap. Hun er god til at gøre opmærksom på sig selv, hvis hun keder sig eller hvis hun ikke synes, at hun får opmærksomhed nok. Dette viser hun ved at opsøge en og kan godt finde på at gø for at man ser hende

Liss er en aktiv pige, der vil elske at have en indhegnet have at lege i. Det er vigtigt, at hun bliver en del af en familie, der er aktiv i hverdagen og som har tid og lyst til at give hende en masse opmærksomhed og gode oplevelser.

Liss skal som udgangspunkt lære alle hverdagens basale ting og I skal være indstillede på, at der skal trænes positivt med hende. Hun er en intelligent pige, der hurtigt lærer nyt og hun vil nyde, at få lov til at lære og udvikle sig sammen med sin nye familie.

Kunne Podengo pige Liss være noget for dig/jer og har I lyst og overskud til en dejlig, sjov, aktiv og intelligent stor hvalp?

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.