Liss

Navn: Liss

Alder: 12 mdr.

Køn: Hun, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Slut Vægt: Ca. 17 kg. +/- 

Race: Podengo Mix

Adoptionsgebyr: 3000 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P.

 

 

Dejlige Liss er søger desværre et nyt hjem. Hun kom til Danmark i slutningen af marts 2021. Liss vil kunne mødes i København, hvis vi vurderer at man er et match til hende. 

Liss’s nuværende familie, synes at Liss er en for stor mundfuld, da hun bla. er en aktiv unghund, som kan være snakkende i sin iver.

Liss er et skønt Podengo Mix som kommer fra Spanien. Hun blev fundet løbende i vejkanten da hun var ca. 8 mdr. gammel af internatet vi samarbejder med i Sydspanien.

Liss er en legesyg, aktiv og glad unghund. Hun elsker at komme ud og få brugt snuden samt give den gas. Det er et behov for hende at komme ud og blive aktiveret hver dag. Dette kan f.eks. være gå/løbeture i skoven, leg/løb med andre hunde i indhegnet hundeparker osv. Liss har været van til at komme i store indhegnede arealer både i Danmark og i Spanien.

Liss kan nogle gange, hvis hun keder sig eller bliver ivrig/opmærksom være en snakkende pige. Hun vil dog gerne samarbejde samt havde kontakt, og kan afledes. Det er et spørgsmål om tålmodighed, træning og vigtigst af alt forståelse for hendes race og at hun er en ”stor” Unghund.

I Danmark har Liss haft besøg af en adfærdsbehandler, som ud fra et møde i nuværende hjem vurderer, at Liss har en sund og naturlig adfærd for hendes race og alder.

Liss søger en aktiv og hundeglad familie, som allerede har hundeerfaring. Det er et stort plus hvis man har kendskab til specielt podengoen eller andre aktive racer. Det vil også kun være et plus, hvis der allerede er en social glad snude i hjemmet.

Vi søger et hjem, hvor der ikke er børn under 10 år. Ikke fordi Liss ikke kan med børn, men da hun er en aktiv unghund, er det vigtigt at hun kommer i en familie, hvor der er tid og kan være fokus på hende.

Liss skal som udgangspunkt lære alle hverdagens basale ting og I skal være indstillede på, at der KUN skal trænes positivt med hende. Hun er en intelligent pige, der hurtigt lærer nyt og hun vil nyde, at få lov til at lære og udvikle sig sammen med sin nye familie.

Kunne Podengo pigen Liss være noget for dig/jer og har I lyst og overskud til en dejlig, sjov, aktiv og intelligent unghund?

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.