Information om Lamy

Navn:                        Lamy      
Køn:                          Hun
Født:                         6/2 2019 
Neutraliseret:          Nej, Grundet sin unge alder 
Forventet slutvægt: +/- 16-20 kg. 
Formidlingsgebyr:   3000 kr.
Befinder sig:             Portugal, Bianca Internatet
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

Hvem er Søde Lamy og hvilket hjem søger hun:

Søde Lamy og hendes to søskende søger kærlige hjem. De tre charmetrolde blev fundet gående helt alene i en lille lokal by i Portugal. Da internatet blev gjort  opmærksomme på dette, kørte de hen og hentede dem. De er nu i sikkerhed på internatet. Deres mor var desværre ikke til at finde. Vi har derfor ingen kendskab til hverken deres mor eller far. 

Lamy er en glad, nysgerrig og legesyg hundepige. Hun elsker at give den gas med sine søskende og derefter så sig en god lur i skyggen. Lamy har en god appetit og har en fin kontakt med de frivillige på internatet. Lamy er den lidt mere rolige hundepige i hendes søskendeflok. 

Lamy er født i start Februar 2019. Et forsigtigt gæt vil være at hendes slutvægt kommer op på omkring 16-20 kg. 

Lamy er ikke steriliseret pga. hendes unge alder. Så det vil ejer selv skulle gøre, når hun er gammel er nok.

Det er et must at Lamy’s nye familie ønsker at gå til hvalpetræning, så hun får en god start på et nyt liv i Danmark, bliver socialiseret med andre hunde og mennesker. 

Er du ligeså vild med søde Lamy, som vi er? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk med lidt om dig/ jer samt meget gerne et telefonnummer. 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.