Lamy

Navn: Lamy

Født: 06.02.19

Køn: Hun, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Forventet slutvægt: Ca. 18-22 kg./ Mellem

Kan besøges i: Holbæk hos hendes plejefamilie 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Skønne Lamy og hendes to søskende blev fundet gående helt alene i en lille lokal by i Portugal. Da internatet blev gjort  opmærksomme på dette, kørte de hen og hentede dem. Deres mor var desværre ikke til at finde. Vi har derfor ingen kendskab til hverken deres mor eller far. 

Lamy bor i dag hos hendes plejefamilie i Holbæk sammen med hendes søster Lyra som også er til adoption. Lamy er en glad, tillidsfuld, nysgerrig og legesyg hundepige. Hun elsker at give den gas med sin søster og plejefamiliens andre hunde. Tænderne klør og appetitten fejler bestemt heller ikke noget! Lamy er den i flokken, som passer på sin søster Lyra og går først frem.  

Lamy er ikke steriliseret pga. hendes unge alder. Så det vil en ny ejer selv skulle gøre, når hun er gammel er nok.

Det er et must at Lamy’s nye familie ønsker at gå til hvalpetræning, så hun får en god start på sit nye liv i Danmark, bliver socialiseret med andre hunde og mennesker. Lamy skal stadig lære meget, da hun kun har været i Danmark siden d. 18/5. Hun er dog en meget velafbalanceret hvalpe pige. 

Er du ligeså vild med søde Lamy, som vi er? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk med lidt om dig/ jer samt meget gerne et telefonnummer. 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.