Kim

Navn: Kim

Født: 14.10.2018 

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: Ca. 18-20 kg.

Højde: Ca. 54 cm

Bryst Mål: Ca. 58 cm. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Smukke og blide Kim blev fundet gående på gaden med sin bror Hugo. De var meget trætte, dehydreret og sultne. Heldigvis var der en af de frivillige på internatet som bragte dem i sikkerhed på internatet i Spanien, hvor de nu bor. 

Kim er en rigtig charmør, som rigtig gerne vil havde nus og kontakt, dog på en meget blid og rolig måde. Kim er ikke dominerende i hunde-flokken på internatet, og løber gerne den anden vej, hvis der er optræk til konflikter. 

Hendes smukke lange ben kan løbe hurtigt og hun tager gerne en god løbetur med brormand Hugo. På internatet er der ikke legetøj, da det ofte skaber konflikter mellem hunde – Kim er derfor kreativ og finder gerne en god gren at hygge sig med i skyggen. 

Kim søger et trygt hjem med stabile ram er, hvor hun kan få støtte i mødet med alle de nye indtryk som et hjem i Danmark vil byde på. En god hundeven vil kun være et plus. 

Er du klar på at smukke Kim skal lære hverdagens basale ting og har du masser af kærlighed samt tid?  

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Kim vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Kim vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.