Kika

Navn: Kika

Født: August 2018

Køn: Hun, Neutraliseret 

Befinder sig: København hos plejefamilie

Forventet slutvægt: Ca. 10 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Kika blev fundet med sine 5 hvalpe samt 1 hvalp, som ikke var hendes, hun havde dog taget alle 6 hvalpe til sig. Kika havde været god hundemor på gaden! Hendes hvalpe var i god stand og hun havde passet godt på dem. 

Kika og hendes hvalpe kom straks i sikkerhed på internatet vi samarbejder med i Sydspanien. Kika kom til Danmark d. 21/6.  

Kika har desværre haft en ulykke i Spanien, hvor hun brækkede begge sine forben. Det ene ben nede og det andet oppe. Hun blev hurtigt opereret på det bedste dyrehospital i sydspanien – der blev samlet ind til operationen.

Vi har røntgen billeder af bruddene fra efter operationen. Hun blev opereret i april og kom sig hurtigt og flot. Kika skal derfor “ses” som en gigt patient, der skal tages hensyn og værnes om, så hun kan få nogle rigtig gode år.

Derudover var hendes ene øre var beskadiget da hun blev fundet – Måske grundet at hun har skulle beskytte sine hvalpe på gaden!

Kika er en kærlig hund, der gerne vil være sammen med sin familie. Hun ligger gerne tæt og vil gerne være med i de ting der sker omkring hende. Hun ELSKER sine bamser og legetøj samt at blive kælet.

Ved stimulering fysisk og mentalt er hun en rolig indenfor, og kan fint være alene hjemme i nuværende hjem med deres anden hund som hun er rigtig glad for. 

Kika er udfordret på sine gåture, hun stresser op og viser dette ved at gø af mennesker og hunde samt kaste sig frem i selen. En kommende familie skal være helt klar på at træne dette og at det vil kræve tålmodighed og tid.  

Kika trives ikke i København, hvor hendes plejefamilie bor. De oplever at Kika generelt er stresset og har brug for mere plads omkring hende. Når Kika bliver meget stresset er hun svær at komme i kontakt med og dermed også svær at træne.    

Hun gøer når det kommer gæster og hopper op. Det er for at hilse, og når hun først har hilst, er hun rolig og ligger sig. 

Kika formidles ikke til et hjem i byen samt hvor der er børn under 13 år. Kika kan godt med mindre børn, hun er glad for dem, men hun bliver hurtigt stresset over dem og kan i disse situationer virke voldsom. 

Kika har stadig meget hun skal lære. Plejefamilien er i  fuld gang med at øve de mest basale ting, såsom at gå i snor og at være alene hjemme. Der skal fortsat arbejdes med dette for en ny familie. Kika er derudover renlig.

Kunne den smukke charmetrold Kika være noget for dig/jer, og er du/i klar til at hun skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.