Information om Junior

Navn:                        Junior      
Køn:                          Han
Født:                         Midt November 2018
Neutraliseret:          Nej, Grundet sin unge alder 
Ca. Vægt:                  D. 3/3 2019: 8 kg. 
Forventet slutvægt: +/- 15 kg. 
Formidlingsgebyr:   3000 kr.
Befinder sig:             Portugal, Hos plejefamilie
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

 vem er bamsen Junior og hvilket hjem søger han:

Bamsen Junior og hans søster Canela er to små søde banditter. De har været så heldige at havde deres mor ved deres side, siden de blev født og er i privat pleje i Portugal. 

Mor til Canela hedder Bolota og er en blandingshund med noget terrier i og vejer ca. 9 kg. Det gættes, at hun er ca. 2 år gammel. Bolata er en rigtig god hundemor, og dette ses også på banditterne som i den grad trives. 

Junior er født omkring midt november 2018. Vi kender ikke deres far, men det er tydeligt at der er også kunne være noget podengo i hvalpene. Junior er en del større end sin søster. Et forsigtigt gæt vil være at hans slutvægt kommer op på omkring 14-16 kg. 

Junior er ikke kastreret pga. hans unge alder. Så det vil ejer selv skulle gøre, når han er gammel er nok.

Det er et must at Junior’s nye familie ønsker at gå til hundetræning, så han får en god start på et nyt liv i Danmark, bliver socialiseret med andre hunde og mennesker. 

 Er du ligeså vild med bamsen junior, som vi er? Så kontakt os på mailen: adoption@dfas.dk med lidt om dig/ jer samt meget gerne et telefonnummer. 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.