Juani

Navn: Juani

Alder: 3 år

Køn: Hun, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Vægt: Ca. 8 kg. 

Race: Podengo Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Ida

 

 

Juani og hendes ene hvalp blev fundet alene og forladt med blot et tæppe på en mark af nogle lokale. De kørte dem straks til internatet vi samarbejder med i Sydspanien, hvor de nu begge bor i sikkerhed. (Juani’s hvalp har fundet et godt hjem)  

Juani er en sød, glad og kærlig pige, som elsker når de frivillige har tid til at snakke og nusse med hende. Der meget larm på internatet, som til tider kan være stressende for Juani.  

Juani er god med de andre hunde på internatet, og begynder at vise en lidt mere legesyg side frem i ny og næ. Juani er ikke testet med børn eller kat, men dette vil kunne gøres ved seriøs interesse i adoption. 

Hun drømmer om en god seng at sove i og en stabil samt kærlig og tålmodig familie som hun kan kalde sin egen.  Juani har nemlig stadig en masse af hverdagens basale ting hun skal lære, selvom hun er godt på vej. Derudover vil hun elske at naturen ligger tæt på, så hun dagligt kan komme ud på eventyr. 

Hun drømmer derfor om en god seng at sove i og en familie som hun kan kalde sin.

Kunne Juani være noget for dig/jer, og er du/i klar på at hun skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.