Jax

Navn: Jax

Født: 01.02.19 

Køn: Han, ikke kastreret grundet sin unge alder

Forventet slutvægt: Ca. 8 kg./ Small

Befinder sig: Portugal

Adoptionsgebyr: 3000 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Søde lille Jax på 4 mdr. søger med lys og lygte efter et kærligt hjem. 

Jax blev fundet på gaden med sin mor Bella, som også er til adoption. Det var nogle turister som fandt dem, og bragte dem til et hundehotel da det var nærmest, her bor de nu i tryghed og sikkerhed. Selvom de er i sikkerhed drømmer de dog begge om en varm og blød hundeseng at sove i, tryghed, gåture i skoven – Og ja vi kan blive ved. 

Jax er en legesyg lille fyr, som elsker at tumle med sin mor Bella, få sig en god lur i skyggen og appetiten fejler bestemt heller ikke noget. Jax er en rigtig charmør! 

Jax og Bella kan adopteres sammen, men også hver for sig. Jax vil elske at der er en social hund i forvejen, dette er dog ikke et krav.  

Det er et must at du ønsker at gå til hundetræning (I hvert fald 1 omgang som typisk er på 8-10 gange) med Jax når han er faldet til i et nyt hjem, så han får en god start på sit nye liv. 

Er du klar til at Jax skal lære de basale ting som f.eks. at gå i snor, være alene hjemme, blive renlig, blive tryg ved dine rammer og hverdag? Har du masser af tålmodighed og er vild med denne lille fyr? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.