Jasper

Navn: Jasper

Født:  03/06 2020   

Køn: Han, ikke Neutraliseret grundet sin unge alder 

Forventet slutvægt:  Medium  

Befinder sig: Spanien, hos plejefamilie 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Mette P. 

Jasper, hans fire søskende samt mor blev reddet efter nogle lokale havde gjort internatet, som vi samarbejder med i Sydspanien opmærksom på deres eksistens. 

Mor lilly er formentlig en af de mange hunhunde, som bliver dumpet i det vilde når deres ejer finder ud af at de er med hvalpe. 

De alle seks kom straks i kærlig pleje sammen. Jasper har været sammen med sin mor indtil han var ti uger gammel. Herefter kom han ud i en plejefamilie for at kunne blive mere selvstændig. Jasper har siden han var lille været van til andre hunde. 

Jasper er en skøn hvalp, som elsker leg og opmærksomhed. Han er nysgerrig og er meget glad for sit legetøj samt aktivitet’s legetøj.  

Jasper er blevet introduceret til de mest basale ting, men har stadig meget han skal lære! Det er derfor vigtigt at hans kommende familie ønsker at træne med ham og vil gå op i forsat at socialiserer ham med mennesker og dyr. 

Jasper forventes forventes at blive omkring en lille Medium/medium fyr, samt at få et okay aktivitet’s niveau. Han søger derfor en familie som er aktive og vil nyde nogen gode ture i det grønne. 

Er du ligeså vild med denne flotte fyr som vi er og kan du tilbyde ham et godt liv? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

 

Jasper vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Jasper vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.