Jarry

Navn: Jarry

Alder: 1 år

Køn: Han, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Vægt: Ca. 12 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P.

 

 

Charmetrolden Jarry blev fundet gående alene i Grenada i Spanien.

De lokale forklarede de frivligge fra internatet som vi samarbejder med i Spanien, at han en dag bare var blevet sat af på hjørnet til torvet. Jarry havde herefter gået rundt i et par måneder og søgt tryghed. 

Jarry er en ung og charmerende fyr! Han er en meget kærlig overfor de frivillige på internatet, og elsker når der er tid til godbidder, leg og nus. 

Han er god med de andre hunde på internatet. 

Jarry er unghund som er aktiv, legesyg og kærlig. Han har stadig en masse basale ting han skal lære og verden er stadig stor og nogengange lidt skræmmende. 

Han drømmer om en god varm hundeseng at putte i, løbeture i skoven, nus i sofaen og en familie som han kan kalde sin egen. 

Kunne charmetrolden Jarry være noget for dig/jer, og er du/i klar på at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania. Læs mere om hvilke tests der foretages under “adoption” i menuen.

Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.